[av_one_half first]
[av_image src=’http://duoline.invocrea.com/wp-content/uploads/2015/01/Alva-1-300×200.png’ attachment=’1177′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_image src=’http://duoline.invocrea.com/wp-content/uploads/2015/03/Alva3-300×200.jpg’ attachment=’1182′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Alva

Pooltag Alva – Markeds laveste pooltag

Alva har et stilrent design, og det er markedets absolut laveste pooltag med en højde på kun 40 cm. Alva er blevet udstyret med forstærkede aluminiumsprofiler, så pooltaget på trods af sit flade design opfylder den franske sikkerheds- og kvalitetsstandard og kan modstå en snelast på 45 kg/m2.

Gummilisten (af højkvalitets EPDM-gummi) på frontgavlen gør, at pooltaget let kan glide ind over en poolkant på ca. 8 cm.

Alva kan skubbes på hjul og bestilles med eller uden skinner, eller skinner på én af siderne, hvilket anbefales på øget stabilitet. Alva udrustes altid med klarplast, 4 mm (PC). Alva har ekstra flade komfortskinner med en højde på 12 mm. Alva har automatisk sektionslåsning med nøgle, så pooltaget kan åbnes og lukkes hurtigt og gnidningsløst.
[/av_textblock]

[/av_one_half]