Aromaterapi til spabade og den helt specielle atmosfære i baderummet

Aromaterapi tillægger spabadsoplevelsen en helt ny dimension. Duftene kan reducere stress og hjælpe til et større velbehag, imens følelsen af velvære øges. De essentielle olier med duft af eukalyptus eller lavendel kan desuden gøre gavn for krop, sind og sjæl.

Tilsæt aroma til dit spabad – der findes en bred vifte af dufte fra søde eksotiske til dufte, der leder hen til ferie ved middelhav eller duftende skov og eng. Den oliefri aroma indeholder naturlige stresslindrende elementer.

Duftene fra Passion Spas er specielt udviklet til brug i spabade og forurener hverken krop, vand eller teknologi.

Kontakt os for mere information – Kontakt DuoLine

Dufte i spabadet kan have positive effekter for dit velbehag

Aromaterapi kan tilføje den ekstra dimension til afslapning, atmosfære og velvære. Her er der nogle grunde til, hvorfor det er en god idé:

Stressreduktion! Duftene fra spaaromaen kan hjælpe med at reducere stress og skabe den afslappende atmosfære i spabadet. Eukalyptus  eller lavendel har beroligende egenskaber, der fremmer følelsen af ro.

Sansestimulering! Duftene stimulerer sanserne og skaber behag. Et godt velbehag er som regel også positivt for det gode humør og følelsesmæssig velvære.

Variation for personlig præference! Der er dufte for en hver smag. Det giver muligheden for at tilpasse spabadsoplevelsen efter dine helt egen tanke og idé.

Vær sikker på, at du bruger aromaprodukter din hud og dit spa kan bruge uden at tage skade! Brug kun kvalitetsprodukter, der ikke indeholder urenheder. Følg producentens anvisninger og brug kun aromaterapi med omhu for at minimere risiko og maksimere de positive virkninger. Vi anbefaler Aromaterapi fra Passion Spa, der er special udviklet til netop spabadsformålet. Disse produkter forurener hverken vand, spabad eller teknologi.

Vi forhandler hele fem kollektioner af de populære Passion udespa – se dem her