Ingen wellness uden dampbad

Dampbad, kabiner, moduler, generatorer & æteriske olier

Komplet velvære med blid damp

Læn dig tilbage i et dampbad og lad den lune og fugtige luft åbne og rense hudens porer. Mærk blodet strømme lettere rundt og få renset kroppen for de toksiner, der medgiver træthed og andre helbredsmæssige komplikationer. Fordelene ved komplet velvære med blid damp er mange. Har du astma eller åndedrætsproblemer kan et besøg i dampbad være med til at lindre dine symptomer.

Hos DuoLine kan du få hjælp til helhedsløsninger og basis elementer til dampkabiner, siddemoduler, dampgeneratorer og blødgøringsanlæg.

Damp tåge fog

Tilpas dampbad til drømmen

  • Damp kabine bruser til dampbad

    Flotte, stilistiske og enkle elementer lader dig skabe rum i rum med brusenicher og isbad

Kombiner moduler

  • Damp moduler til dampbad

    Kombinér forskellige moduler og skab en atmosfære af velvære. Der er rig mulighed for at lege med former og farver.

Generer blød og blid damp

  • Damp generatorer til dampbad

    Få vejledning til valg af dampgenerator, vand filter og blødgøringsanlæg og giv rummet en aromatisk oplevelse, der rammer krop og sjæl.

Dampende bade og dufte til krop, sind og sjæl

For over 1000 år siden opdagede vores forfædre fordelene ved at bade under dampende forhold. En forløsning for krop, sind og sjæl! I dag er dampbad (også kaldet tyrkisk bad) en fast del af spa oplevelsen. Ved at tilknytte koncentrationer af æteriske og naturlige urter (som lavendel, citron eller pebermynte) spædes yderligere positive effekter til din wellness oplevelse. Dampbad må siges at være et “must have” i en verden af wellness.

Ønsker du også dampbad integreret i din wellness løsning?

Forvild dig ind i en tåge af velduftende, varm damp og nyd godt af de mange positive virkninger. DuoLine ApS bygger og forhandler dampkabiner, moduler og dampgeneratorer i samarbejde med Harvia dampbadsløsninger til private, hoteller, svømmehaller og wellness centre.

DuoLine samarbejder med flere af landets største svømmehaller, campingpladser, wellnesscentre og resorts. I vores referencer under sauna og damp kan der findes lidt inspiration? Se f.eks. hos Henne Strand Camping  & Resort eller dette lille annex i Blåvand

 

Har du et unikt projekt i tankerne, er du velkommen til at kontakte os