Inde- og udebrus modeller til privat og offentlig wellness

Er du på udkig efter et inde- eller udebrus til dit feriehjem, have eller til wellnessafdeling, er der en del muligheder at vælge imellem. DuoLine tilbyder bl.a. oplevelsesbruser med lyd, lys og forskellige vand- og varmeniveauer. En populær sanseoplevelse, hvor der undervejs også tilsættes æteriske olier. Se bl.a. denne oplevelses bruser, der er etableret hos Hotel Faaborg Fjord på Fyn.

På den anden side, hvis du leder efter en bruser til din have eller terrasse, kan en udendørs bruser være et godt valg. Udendørs brusere giver dig mulighed for at tage et bad i det fri og nyde naturen.

Ikke alle løsninger er vist her i shoppen, da vi ofte møder kunder med individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for mere information – Kontakt DuoLine

Alt ved et udebrus kan være virkelig rart

Det fantastiske ved et udebrus er bl.a. den forfriskende forbindelse til naturen. Når du står under den åbne himmel og vandet strømmer ned over kroppen, er der automatisk forbindelse med jord og natur. Udebruseren giver mulighed for at mærke naturen mere intimt. Vinden, fuglesang og sol i fantastisk nærhed, mens du nyder det varme vand. Der er noget beroligende over at tage et brusebad udendørs. Den er perfekt til nedkøling på en varm sommerdag eller efter en løbetur. Det kolde sus frisker op, vækker sanser og giver øjeblikkelig energi. Flere installerer bruseren ved feriehuset og undgår derved den ekstra rengøring, med sand ind gennem stue, køkken og værelser efter en tur til stranden.

Bæredygtig levestil?

Installerer du en udebruser i haven, kan du spare på vandet ved at bruge regnvand eller genbruge gråt spildevand. Det er en mere miljøvenlig måde at bade på. Udebruseren tilføjer et strejf af eventyr til hverdagen. Tag et skridt ud af komfortzonen og nyd friheden.