INDENDØRS SAUNA

Kun et øjeblik fra afslapning og naturlig velvære

Afslapning, hvile, kvalitetstid og reducering af stress…

…er bare en brøkdel af de kvaliteter et ophold i sauna kan give. Det er nødvendige prioriteter i en hverdag, men for mange rigtig svært at efterleve. Flere og flere lader saunaen opføre inden for hjemmets fire vægge og fordelene overskygger alt andet.

Indendørs sauna

Modulopbygget indendørs sauna – eller special tilpasset til rum og ønsker?

Flere får øjnene op for de virkninger et ophold i sauna kan have for krop, helbred og mental velvære. Dagene, hvor saunaen står hen som ubrugt depotrum er talte, og igen er saunaen blevet en luksus i hjemmet, der her i nutiden (mere end nogensinde) er nødvendig – især for reduktion af stress symptomer, afslapning af muskler og sind samt af yderligere helbredsmæssige årsager.

Hos os i DuoLine ApS kan vi tilbyde forskellige løsninger for en indendørs sauna oplevelse. Det være sig ved enten allerede pre-fabrikerede sauna moduler eller ved en samtale om specifikke indendørs saunaønsker for dig og dine behov. Vi har mulighed for at opføre sauna i rummet og potentielt tilføje tilpassede løsninger for varmekilde, damp og/eller infrarød.

Uanset, om du ønsker en sauna etableret i det mindre rum eller på et fristed, hvor mange gæster, så har vi mulighed for at rådgive og hjælpe. Kontakt os med en forespørgsel.

Indendørs sauna Harvia