En pallette af indespa, der matcher dine og familiens behov

Nutidens baderum er wellness rum med plads til afslapning, nydelse og indespa. Her er det tilladt at tage en pause fra hverdagen. Giv din hverdag den afslappende luksus, der opnår med bobler og massage i en spa.

Vurdér dit brug og ønsker for design. Et indespa findes nemlig i flere forskellige former, størrelser og prisklasser. Vi forhandler indespa til et hvert behov og smag og kan hjælpe dig, hvis du står med spørgsmål til produkt eller indretning af wellness- og baderum – kontakt DuoLine

Berig livet med et indespa eller badekar og få mere selvforkælelse og velvære i hverdagen.

Når hverdagens stress pulserer rundt i blodet, og døgnet ikke synes langt nok, så er det den ultimative luksus med et hjemmespa eller et badekar. Et tiltrængt pusterum, hvor der er mulighed for at geare ned og slappe af i det varme vand. Det er godt for krop og sjæl og for dit velvære.

En stor fordel er altså, som det antyder, muligheden for afslapning. I kombination med essentielle olier beroliges krop og sind, og du befries så småt fra hverdagens stress . Et badekar er ideelt, hvis du har børn. Karret lægger op til leg og hygge, mens de plasker rundt. Er du mere en enlig livsnyder, er badekarret en luksus i hverdagen – både med og uden dysser. Derudover kan et badekar være utrolig dekorativt.