En pallette af indespa, der matcher dine og familiens behov

Et indespa er et fast “must-have” i nutidens baderum, hvor wellness skal have plads til afslapning, nydelse og ikke mindst et afbræk med lukket dør til omverdenen. Her er det tilladt at tage en pause fra hverdagen. Giv din hverdag den afslappende luksus, der opnår med bobler og massage i en spa.

Vurdér dit brug og ønsker for design. Et indespa findes nemlig i flere forskellige former, størrelser og prisklasser. Vi forhandler indespa til et hvert behov og smag og kan hjælpe dig, hvis du står med spørgsmål til produkt eller indretning af wellness- og baderum – kontakt DuoLine

Berig livet med et indespa eller badekar og få mere selvforkælelse og velvære i hverdagen.

Når hverdagens stress pulserer rundt i blodet, og døgnet ikke synes langt nok, så er det den ultimative luksus med et hjemmespa med indespa med dyser eller badekar. Et tiltrængt pusterum, hvor der er mulighed for at geare ned og slappe af i det varme vand. Det er godt for krop og sjæl og for dit velvære.

En stor fordel er altså, som det antyder, muligheden for afslapning. I kombination med essentielle olier beroliges krop og sind, og du befries så småt fra hverdagens stress . Et badekar er ideelt, hvis du har børn. Karret lægger op til leg og hygge, mens de plasker rundt. Er du mere en enlig livsnyder, er badekarret en luksus i hverdagen – både med og uden dysser. Derudover kan et badekar være utrolig dekorativt.

GIV din hjemme spa oplevelse ekstra krydderi med sauna og infrarød.

Hos DuoLine kan vi hjælpe med at fuldende dine drømme om en komplet hjemmespa, der udover indespa også kan omfatte sauna – og den meget lækre og populære infrarøde dybdevarme. Se de nemme infrarød kabiner fra Nordic Relax eller slip dine tanker fri i en af de flotte finske saunaer. Begge sauna muligheder, der kræver minimal indsats for at installere.