Kirami vildmarksbade er finsk luksus til naturhaven eller til den moderne terrasse

Vi har samlet en flot portefølje af Kirami vildmarksbade. Storstilede, udendørs luksus kar i høj kvalitet, der giver hverdagen en fantastisk pause. Vælg imellem modeller fra Comfort eller Original serierne og bemærk, at der er mulighed for at få indbygget LED belysning i bund. Alle ovne er med ekstern varmekilde, så der er langt bedre plads til hele familien eller vennegruppen. Er du til mere intim eller alene luksus, så se nærmere på vores Original Tiny model.

Kirami oprinder i Finland – uskrevne verdensmestre i udendørs wellness

Kirami er en af verdens største producenter af vildmarksprodukter som sauna og vildmarksbade. Det finske folkefærd ses samtidig som uskrevne verdensmestre i udendørs wellness luksus, hvilket afspejler Kirami’s produkter i både kvalitet og komfort. Alle vildmarksbade (og saunaer) fra Kirami er omhyggeligt håndbygget i Finland og som de eneste i verden leveres de vejrbestandige marine aluminiumsovne med en indbygget magnesiumanode.

Drømmer du om et vildmarksbad hjemme eller på fritidsgrunden, så kig i vores sortiment. Har du brug for assistance til at vælge dét vildmarksbad, der passer til dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt – Kontakt DuoLine

Kom tættere på den vilde natur tættere på med et vildmarksbad

Vildmarksbade er, som navnet antyder, nemlig perfekte som inventar i naturhaven, på landet eller i sommerhuset. Det kendetegnende ved vildmarksbadet er, at det oftest er beklædt med træ, og så opvarmes der modsat udespaen med en brænde-, el- eller gasovn. Vi har blandt kigget til Finland for at finde de bedste og mest originale vildmarksbade til vores danske marked. Mest fordi, de bare kan noget med den vilde natur i Finland, men også fordi de produkter, de leverer er af virkelig god kvalitet.

Det er muligt at få vildmarkskar med eller uden polyethylen på indersiden. Vi har valgt ikke at have et kar af rent træ i vores webshop, da vi vurderer, at rengøringen er nemmest med kar, hvor der er en aftørringsvenlig inderside. Det er bedst for hygiejnen. Ønsker du alligevel et træ kar, så kontakt os… for det kan godt skaffes. Begge typer kar er meget naturlige af udseende og uanset inderside, går de let i ét med naturen. Især, hvis der vælges en træsort, der med tiden får en flot patina.

De finske vildmarksbade er forkælelse for dig & hele familien

Faktisk er vildmarksbadet, lige som spabadet, den perfekte mulighed til at nyde en rolig stund alene eller sammen med familie og venner. Det varme vand virker afslappende og kan lindre smerter. Især ved vintertide kan skiftet fra den kolde luft til den varme balje gøre underværker for humøret og velværen. Udover det, så vil det i de rigtige settings også berolige kroppen og være en god optakt til en dyb og rolig nattesøvn.

Premium aluminiumsovn & unik ovnbeskyttelse

Aluminiumsovnen, der følger med Kirami vildmarksbade er udført med høj finish i marine kvalitetsmaterialer. De opvarmer nemt vandet i det store vildmarkskar inden for max.3 timer. Den effektive magnesiumanode, der medfølger, har siden 2017 sørget for ovnens udvidede levetid, ved tiltrækning af de elementer i vandet, der normalt ville medføre rust og tæring på ovnen. Magnesiumanoden er indbygget og udskiftes årligt.