Om os – DuoLine ApS

Dit naturlige valg af vandbehandlingsekspert

DuoLine ApS har i en lang årrække arbejdet for at opbygge en professionel virksomhed, der emmer af kvalitet og troværdighed.

Der kan siges meget om os i DuoLine, men som alle andre har vi også en historie. Dette er vores. Da de to håndværkere Verner Sloth og Tom Lauridsen i 1999 grundlagde Duoline ApS, havde de med deres megen erfaring inden for vandbehandling fundet deres niche. Den ene bassinservice efter den anden har ført til, at DuoLine ApS i dag repræsenteres kyndige ansatte med overblik og finger på pulsen, når det gælder salg, montering og servicering af vandbehandlings-, svømme-, spa- og wellness produkter til både offentlige og private.

Den dygtige Verner Sloth gik i 2019 på pension. Sidenhen er Søren Lauridsen (tidligere Dansk Total Montage) trådt til som del af “Duo’en”. Et utrolig flot makkerskab med Tom Lauridsen fortsætter og udvikles med fuld fart.

Kontor, showroom og værksted i Billum tæller i dag over 10 ansatte. Alle klar til at hjælpe en efterhånden ret bred vifte af kunder; fordelt både lokalt, nationalt og nedenfor landets grænser. Vi går fremtiden i møde med ønsket om et godt og tillidsfuldt samarbejde med alle etablerede som nye bekendtskaber.

DuoLine ApS er en virksomhed med stort indblik i komplekse opgaver

Helt overordnet kan DuoLine ApS daglige gøremål opdeles i 3 overlappende grene:

  1. Salg af wellness produkter til offentlige og private – herunder også kemi, doseringsanlæg, elektronik & styringer
  2. Rådgivende og udførende partner ved mere eller mindre komplekse byggeprojekter, hvor der kræves kendskab til pool, wellness- og spaanlæg. Se et udpluk af disse projekter ved at besøge vores reference site.
  3. Montering, servicering og reparation af bl.a. spa, pool, damp, sauna samt luft til vand varmepumper til opvarmning af pools og affugtning.

Hjælp til private anlæg – ingen er for små (og egentlig heller ikke for store).

Er der opstået et behov for rådgivning omkring ovenstående, spørgsmål til automatisk eller manuel dosering af spa eller pool eller er det tid til montering af folie, nedlukning for vinter eller gennemgang af anlæg inden opstart, så kan du med tryghed kontakte os.

Professionalitet, kvalitet og troværdighed skal være vores eftermæle!

Besøg DuoLine’s pool, spa, sauna og wellness showroom på Vestkysten

I september 2023 åbnede vi stort wellness showroom nær rundkørslen ved Billum og tæt ved vestkystens perle Blåvand. Vi er åben for alle drømmere og livsnydere og kan tilbyde inspiration, rådgivning og kvalitetsprodukter til dig, der drømmer om nybyg, ombyg eller opgraderinger til bolig og wellness centre. Vi har sågar en wellness afdeling, så vores kunder kan få fingrene helt ind i teknikken bag pool og spa vedligehold og vandbehandling. Giv dig selv ro og nyd et udvalg af indendørs- og udendørs spa, vildmarksbade, saunaer – finsk, infrarød og bio, pool kvaliteter, kantstensudvalg og meget andet.

BEMÆRK! En 180 kW lade stander oplader din bil, mens du inspireres med en gratis kop kaffe i hånden… Vi ses hos DuoLine.