Det naturlige valg af vandbehandlingsekspert

DuoLine ApS har i en lang årrække arbejdet for at opbygge en professionel virksomhed, der emmer af kvalitet og troværdighed.

Da de to håndværkere Verner Sloth og Tom Lauridsen i 1999 grundlagde Duoline ApS, havde de med deres megen erfaring inden for vandbehandling fundet deres niche. Den ene bassinservice efter den anden har ført til, at DuoLine i dag repræsenteres af en hel flok af kyndige ansatte med overblik og finger på pulsen, når det gælder salg, montering og servicering af vandbehandlings-, svømme-, spa- og wellness produkter til både offentlige og private.

Stort indblik i komplekse opgaver

Med rådgivning, salg, servicering, reparation og produktion indenfor vandbehandling og en specialisering ved pool-, wellness og spaanlæg, er DuoLine det naturlige valg som samarbejdspartner. DuoLine har en finger med i spillet i en del opførelser af større og mere komplekse pool- og spaanlæg samt wellness byggeprojekter, hvor vand, damp, opvarmning og sauna indgår. Se et udpluk af disse projekter ved at besøge vores reference site.

Hjælp til private anlæg – store som små

Står du med et behov for rådgivning omkring, hvordan du mest optimalt doserer din spa eller pool, tilbyder vi doseringsanlæg samt produkter til klordosering. Vi har stor ekspertise indenfor klordoseringssystemer til private anlæg og arbejder dagligt med alle former for små og store opgaver inden for disse områder. Skal poolen opdateres med ny folie, vinterlukning eller generelt opstartsgennemgang, klarer vores montører også dette.

Vi er meget kvalitetsbevidste og har et stærkt team af veluddannede montører og specialister, som er parate til at løse alle former for problemer og opgaver omkring elektronik- klima- spa- og poolanlæg.

Udover montering og reparation, forhandler vi et bredt sortiment indenfor:

  • Spabade
  • Poolanlæg
  • Damp- og saunaanlæg
  • Plejemidler, klordoseringsprodukter mm. til spa og pool.
  • Elektronik & styringer
  • Luft til vand varmepumper & affugtning

Professionalitet, kvalitet og troværdighed skal være vores eftermæle…

…og alt, hvad vi rører ved, skal efterleve dette. Hos DuoLine lægges der rigtigt meget vægt på vores renommé, og dette forsøges hele tiden implementeret i vores daglige arbejde; hos os selv og hos vores vore ansatte.

Omgangstonen i DuoLine er meget fri og kemien alle imellem god. Udgangspunktet er, at vi skal have det godt og kunne lide at komme på arbejde hver morgen. Vores stab har frihed under ansvar som en af filosofierne bag firmaet.

Vores dygtige Verner Sloth gik i 2019 på pension, men ikke desto mindre er Søren Lauridsen, med sin oprindelse i Dansk Total Montage, kommet til som del af “Duo’en.” Et utrolig flot makkerskab med Tom Lauridsen fortsætter og udvikles med fuld fart.

Vi tæller 10 ansatte fordelt på kontor, showroom og værksted i Oksbøl. Alle klar til at hjælpe en efterhånden ret bred vifte af kunder; herunder sommerhuse, private boliger samt offentlige institutioner fordelt både lokalt, nationalt og nedenfor landets grænser.

Vi går fremtiden i møde med ønsket om et godt og tillidsfuldt samarbejde.

 

Forår 2023 – Vestjylland får stort og flot wellness showroom!

DuoLine går foråret i møde med et stort byggeprojekt! Vi har overtaget nøglerne til nye lokaler tæt ved vestkystens ferieperle Blåvand. Hvis alt går efter planen, kan vi til sommer slå dørene op for et slaraffenland af wellness. Vestkystens største showroom af indendørs og udendørs spa og boblebade, pools, sauna – infrarød og bio, dampbad, vildmarksbade og dertil et testcenter for dig, der gerne vil afprøve teknik og lære mere om vandbehandling. Vi glæder os til at præsentere det hele, når vi kommer tættere på datoen.