Et pool cover er en overdækning med mange fordele

Et pool cover giver din pool den ekstra prik over i’et. Beskyt poolen fra skidt, insekter og nedfaldne blade og hold på varmen.

Her finder du DuoLine’s udvalg af modeller og løsninger inden for termotæpper, sikkerhedstæpper og lamel covers. Bemærk, at der kan være en økonomisk fordel ved at investere i en effektiv overdækning, da varmen holdes inde og vandet vil have sværere ved at fordampe.

Den mest brugte overdækning til den indendørs pool er et termocover. Du kender det sikkert fra sommerhuset eller andre steder, hvor det blå tæppe er trukket op på rullen. Hos DuoLine tilbyder vi termotæppe modellen Geobubble. Et nyt design på termotæppet med et design med dobbeltboble, som holder 25 % længere tid i forhold til traditionelle termotæpper med single boble.

Med et pool cover kan det være muligt at få klippet enkelte modeller efter din pools størrelse og udformning! Kontakt DuoLine

Giv din udendørs pool et eksklusivt pool tag

Sæt prikken over i’et med en pool overdækning

Der er stort set kun fordele at hente, når du vælger at dække badevandet i din pool i de perioder, hvor den ikke er i brug. Der er lidt af hver at vælge i mellem i shoppen alt efter, hvilke fordele man ønsker, hvilket udseende der stræbes efter og ikke mindst, hvad angår sikkerhed. De repræsenterede barcovers kan bruges ude som inde og skaber en kæmpe sikkerhed for både dyr og børn. Lamelcovers rulles pr. automatik på en stativ, der er placeret over eller under vandet og kan aflåses, så poolen ikke kan bruges uhensigtsmæssigt. Begge af disse slags cover holder skift og snavs ude.

Indendørs er termotæppet danskernes foretrukne cover. Et termotæppe sørger for at holde varme og fordampning inde. Her hos DuoLine har vi af erfaring valgt at tilbyde Geobubble tæppet. Dobbelt boble designet gør, at tæppet holder 25 % længere tid i forhold til traditionelle termotæpper. Når tæppet placeres på vandoverfladen af ​​en pool eller spa øges vandtemperaturen ved absorption og transmission af solens stråler. Det giver store besparelser på vand og kemiforbrug samt reducerer varmetab med op til 84 %. En ikke-afdækket pool kan miste op til ca. 300 W pr. m² svarende til ca. 5°C på 5 timer.

En anden fordel ved pool cover er den reducerede rengøringsmængde. Poolen risikerer at blive mere snavset når den står blottet. Det kræver derved mere knofedt og flere kemikalier at vedligeholde vandkvaliteten og bassinet.

Hvilken overdækning til pool skal jeg vælge – pool cover eller tag?

Et pool tag også kaldet skyde-tag til poolen forlænger udendørssæsonen og fungerer som ekstra opvarmningskilde. Luk taget, når vejret er skidt og åben igen, når vejret er godt! Lad samtidig overdækningen blive en effektiv kilde til energibesparelse. Alle repræsenterede modeller opfylder alle kravene for høj børnesikkerhed.

DuoLine tilbyder gennemsigtige pool tags modeller fra Gullberg & Jansson samt Vöroka. Begge leverandører tilbyder markedets bredeste sortimenter af veldesignede høj kvalitets pool tage. Har du en drøm om en helt anden løsning, hvor haveterrassen fungerer som overdækning, har vi også en løsning til dig!

Et pool tag med højt til “loftet” som overdækning er helt ideel, hvis du ønsker at bruge poolen udendørs i al slags vejr.