En pool robot klarer det hårde rengøringsarbejde

En pool robot klarer det hårde rengøringsjob under vandet. Helt basalt er en pool robotten synonym med den automatiske pool “bundsuger”. Bundsugerens fornemmeste opgave er at bevæge sig rundt i poolen og fjerne snavs og belægninger. Alt i mens, du kan nyde at have mere tid til andet.

Afhængig af modellen klarer den automatisk også vandlinje og sider. Det kan være en kæmpe fordel, når man bare hellere vil bruge poolen frem for konstant at skulle være over rengøringen manuelt. Denne fantastiske maskine bliver hurtigt pool ejers utroligt effektive “bedste ven”, der vil opretholde en god vandhygiejne, og i samme ombæring sørger for længere levetid for filtre og pumper.

Oversigt over robot modeller fra Gullberg & Jansson

Oversigt over Gullberg & Jansson pool robotter

Vi forhandler kun pool robotter af den bedste kvalitet. Har du spørgsmål til valg heraf, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad laver en pool robot egentlig?

Altså det er lidt lige som en støvsuger, der helt automatisk trisser rundt under vandet i din pool og tager rengørings slæbet for dig. Dens fineste formål er at rengøre skidt, urenheder, alger, uopløste kemikalier med videre. Du skal blot sætte den i vandet, når den skal arbejde og tage den op igen, når den er færdig.
Følgende fordele som mindre manuelt arbejde, bedre vandkvalitet, mindre vandtab, længere levetid for filter og pumpe, og bedre vandbalance er værd at tage med i købet.

Tænk over størrelse, design og krav

Der er utrolig mange forskellige modeller designet til at kunne klare forskellige bassin størrelser. Inden du investerer i din nye bedste ven, skal du sikre dig, at robotten kan nå hele vejen rundt. I modeloversigten ovenover, kan du læse dig frem til hvor mange m2 hver model rækker. Bemærk også, at selve formen på dit bassin kan have noget at sige i forbindelse med valg af pool robot. En rund eller firkantet pool er ideel for bundsugeren at arbejde i, men er din pool specielt udformet, som f.eks. 8-talsformet, kan det være svært for din ven at komme hele vejen rundt.

Hvad er dine krav? Skal robotten KUN fungere som bundsuger eller skal den kunne kravle rund på vægge og kanter? Det skal du også gøre dig tanker om.

Hvor ofte skal der rengøres?

Det er en god idé at rense poolen ugentligt eller oftere alt efter brug. Samles der meget synligt skidt på bund og i kant, kan du vurdere om det skal gøres oftere. Er bassin og vandkvalitet samt bund forholdsvist i orden, kan intervallet øges. Du sparer både tid og kræfter med en pool robot. Umiddelbart springer den ikke lige en rengøring over, bare fordi den ikke lige magter det. For resten har alle vores opstillede modeller filtre, der rækker langt ned i my.