Vælg mellem forskellige slags pool tage og forlæng bade sæsonen – energieffektiv løsning

Et pool tag også kaldet skyde-tag til poolen forlænger udendørssæsonen og fungerer som ekstra opvarmningskilde. Luk taget, når vejret er skidt og åben igen, når vejret er godt! Lad samtidig overdækningen blive en effektiv kilde til energibesparelse. Alle repræsenterede modeller opfylder alle kravene for høj børnesikkerhed.

DuoLine tilbyder gennemsigtige pool tags modeller fra Gullberg & Jansson samt Vöroka. Begge leverandører tilbyder markedets bredeste sortimenter af veldesignede høj kvalitets pool tage. Har du en drøm om en helt anden løsning, hvor haveterrassen fungerer som overdækning, har vi også en løsning til dig!

Skulle der snige sig spørgsmål ind – kontakt DuoLine

DuoLine forhandler kun pool tage af højeste kvalitet

Pool tagene fra svenske Gullberg & Jansson kan alle bestilles efter mål, så du er altså ikke fanget af en fast løsning. Ønsker du, som mange af vores kunder, at matche profilerne på taget med eksempelvis farve på vinduesrammerne hos tæt ved liggende hus, kan du ved pristillæg vælge mellem samtlige RAL farver. Pool tage, der bestilles efter mål, leveres i færdigmonterede sektioner for en endnu nemmere installation.

Pool tagene fra Voröka i den tyske delstat Baden-Württemberg har også både funktionalitet og design af højeste kvalitet. I udvalget findes de høje pool tage, hvor det er muligt at bade, mens vejr og vind forhold rusker samt de lidt lavere skyde tag, som giver mulighed for stadig at nyde udsigt og nemt passer ind i en hver stil og have. Voröka tilbyder asymmetriske og runde pool tage, så du som pool ejer kan indrette din omgivelser spændende.

Pool terrassen fra Pooldecks er ægte østrigsk gennemtænkt håndværk. Ligesom de klassiske pool tage med glas, vil en Pooldecks terrasseoverdækning forebygge blade og pollen i vandet og give tryghed for familier med børn og barnlige sjæle. Herudover kan du udnytte den plads, poolen optager – også når overdækningen er lukket. Lad terrassemøblerne stå og integrer overdækningen i havedesignet. Åbnes og lukkes automatisk eller ved håndkraft. (Det er næsten kun din fantasi, der sætter begrænsning for, hvordan overdækningen skal se ud.)

 

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste overdækningsløsning for dig og få et tilbud på den udvalgte model – kontakt DuoLine