Stort udvalg af swimmingpools – Få en pool til indendørs eller udendørs

Skræddersy dit pool og wellness miljø med dine tanker for udformning og materialer …eller vælg en af vores faste pool varianter. DuoLine har, hvad der skal til at opfylde dine pool tanker, ønsker og behov – også selvom dine idéer rækker ud over de faste rammer. Vi hjælper dig med at komme i mål – Kontakt os

Skyd projekt swimmingpool sikkert i gang

Den private swimmingpool vinder frem hos mange i den her tid. I sær når vejret viser sig fra sit smukkeste, har flere fået glæde af en nedgravet udendørspool i haven eller på sommerhusgrunden. Andre har investeret i flotte indendørs pools, så de sikrer en potentiel større interesse og derved økonomisk gevinst ved udlejning til feriehungrende gæster. Faktisk oplever vi hos DuoLine, at en tiltagende mængde nye sommerhuse allerede har fået tænkt pool til ferien ind i plantegningerne.

Hvad enten det så er fritstående eller nedgravede pools – indendørs som udendørs, eller om det er faste varianter eller et bassin tænkt ud fra fri idé, er projekt swimmingpool en af de mest kostbare og arbejdskrævende installationer. Når det er sagt, kan I have glæde af den i mange år fremover.

DuoLine har et stærkt team af dygtige håndværkere med respekt for faget. Vi er specialister i udvikling af swimmingpools med elektronik, teknik, filtrering og vandbehandlingsanlæg og har ekspertisen til at guide dig hele vejen igennem, så du får installeret alt efter gældende regler og krav.

Værd at tænke over inden du går i gang med pool til dig selv og andre badegæster

Hvilken type pool skal du vælge? Stål, beton, glasfiber mv. materialerne kan være mange og kvaliteterne også. Der kan være fordele og ulemper i alle. Typen, du skal vælge, afhænger af behov, pengepung og smag. Tænk på form, størrelse og dybde, og hvad siger egentlig loven om swimmingpool i dit område?

Vores dygtige mandskab hos DuoLine udvikler swimmingpools og wellness områder til private, offentlige svømmehaller, campingpladser og resorts. Vi har altså stor erfaring med at hjælpe kommende pool ejere fra tanke til virkelighed. Se nogle af vores pool projekter i vores referencer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis også vi skal hjælpe dig – Kontakt DuoLine