Stort udvalg af swimmingpools

Få dit eget unikke pool område, hvor du kan motionere, køle af, nyde roen eller hygge med venner og familie? Vi tilbyder en vifte af pool varianter til nedgravning, men også fritstående. Materiale og udformning afhænger af dine ønsker. Vores standardiserede pools kommer i faste størrelser, men har du tanker om en special tilpasset løsning, kan vi også hjælpe med dette.

Pool varianter i faste mål – eller efter dit design

Vi har erfaring med, at et rundt eller aflangt bassin måske ikke altid er det, der passer bedst ind. Med stor erfaring af pool udformning indendørs som udendørs for både private, campingpladser og offentlige institutioner, kan vi i dag tilbyde rådgivning for planlægning og udformning, materialevalg, opvarmning, kemihåndtering- og dosering, teknik og vandbehandling. Skal du bruge kant- og terrasse fliser, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til pris eller har tanker om et unikt pool arrangement.

Nu vi taler om flere varianter af pools – Tag måske en PP-pool med i overvejelserne!?

Hvad er en PP-pool?

PP-pools fremstilles af plastmaterialet polypropene (der af PP-forkortelsen). Materialet er genanvendeligt og derved et godt valg for miljøet. Varianten giver mulighed for en unik løsning uden at vælte økonomien og du kan selv vælge mellem et stort udvalg af udformning, trapper, vanddybde og farve. En PP-pool giver dig en unik pool og i øvrigt er materialet rigtig godt og slidstærkt – perfekt til det nordiske klima.

Pool konstruktionen for PP-pool er baseret på en komplet ramme, der, når den fremstilles, udstyres med forstærkende styroblokke og låse (fast permanent forskalling) langs hele poolens omkreds, inklusiv vandret armeringsstål. Poolen leveres i ét komplet stykke på stedet. Når poolen er delvist fyldt med vand, varmeisoleres med halvflydende beton og jord fyldes ned langs kanterne. Se eksempel på et PP pool projekt med overløbsrende her.

Vores PP-pools er ikke i vores online shop. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.