Opvarmning af badevandet med miljøvenlig og lydsvag varmepumpe

Stort udvalg af varmepumper til indendørs og udendørs private swimmingpools samt til offentlige og kommercielle badeanlæg som udendørsbade, vandlande, camping, hoteller, spa- og wellnesscentre.

Vi har i samarbejde med Gullberg & Jansson tilføjet adskillige muligheder for en mere miljøvenlig opvarmning af badevand. Majoriteten af Gullberg & Jansson’s varmepumper er ECO R32 certificerede, WiFi-kompatible og lydsvage.

For hver produkt serie kan du sammenligne de forskellige varmepumpemodeller og vurdere den rigtige løsning til dit bassin.

Står du med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

 

Er det muligt at bygge en miljørigtig pool? Svaret er JA!

Vi forhandler de bedste pool varmepumper fra Gullberg & Jansson. Du kan bygge en pool, som er miljørigtig i opvarmning, ved en omhyggelig planlægning af indkøb af materiale og udstyr – bl.a. tilbyder vores udvalg af luft til vand varmepumper fra Gullberg & Jansson en miljørigtig og støjsvag løsning for opvarmning af din pool.

VARME – Forlæng badesæsonen, gør plejen nemmere og spar energi!

Vores pool varmepumper er WiFi- kompatible*, lydsvage og energibesparende. De er desuden udstyret med det miljøvenlige kølemedie R32, med et lavt GWP (Global Warming Potential) og ca. 70 % lavere CO2-påvirkning af klimaet.
P- og S-serien er on/off-pumper. Modellerne Q- og X-serien er udstyret med en trinløs inverter kompressor for højest mulige varmeeffekt, virkningsgrad og energibesparelse.

*P-serien er ikke WiFi-kompatibel.