Fodbad og afslapning hos Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness. De formstøbte sæder har indbygget varme, så der er bare at læne sig tilbage med fødderne i vand

Luksus wellness indendørs og udendørs hos Hotel Faaborg Fjord

Oplev en afdeling med luksus wellness hos Hotel Faaborg Fjord

Hos Hotel Faaborg Fjord er der skudt en afdeling af luksus wellness op til hotellets gæster. Hotellet er beliggende ved det sydfynske med flot udsigt ud over havet. DuoLine har leveret og monteret en hel afdeling i samarbejde med hotellet med dialog omkring indhold, produkter, teknik og udformning. Gæster kan således få hele pakken af herlighed. Kuldekabine, indendørs saltsauna og biosauna og udendørs tøndesauna, brusetunnel af oplevelses brusere, dampkabine, opvarmede sæder med infrarød stråling, fodbad, spabad, udendørs opvarmet terapibassin osv.

Farvetest for optimalt flow i udebassin

Udebassinet er opvarmet og tempereret. Alle cirkulationssystemer er testet med en farvetest, for tjek og godkendelse af flow i bassin. Den stærke røde farve, som ses på billederne, tydeliggør vandets stillestående zoner og indikerer, hvor der skal sættes ind, hvis farven IKKE fordeles i vandet inden for 8 minutter. Heldigvis var der intet at bemærke.

Gæster, der besøger hotellets luksus wellness kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en buffet af forfriskelser – både til ganen, maven og ikke mindst krop og sjæl. Vi giver vores varmeste anbefalinger herfra. Glasfacaden mellem inde- og udendørsspa området opdeles af en biopejs, der spreder hygge inde såvel som ude. Derved kan der nydes en glimrende udsigt til skoven og grønne områder, mens roen sænker sig. Gæster kan nemt slentre frem og tilbage mellem de forskellige spa områder og slutte hele herligheden af under udebruseren inden der serveres aftensmad i restauranten.
Se eller book dit ophold hos Hotel Faaborg Fjord 
DuoLine hjælper dagligt de danske svømmehaller, campingpladser, resorts og wellnesscentre med at komme i mål med ekstra forkælelse til deres gæster. Vi er åbne for dialog om ønsker og kender til krav for teknik og produkter til offentlig brug. Kontakt os gerne, hvis I har tanker om lignede luksus wellness projekt.