Referencer & kompetencer indenfor vandbehandling, pool, spa, sauna og wellness

Tag DuoLine ApS med på råd ved jeres næste projekt

Godt at vide om vores referencer og kompetencer

DuoLine ApS har efterhånden et stort repertoire af referencer og det, du ser ovenover er kun en brøkdel. Vores services spænder over en bred vifte af kunder både B2B og B2C – alt sammen inden for pool, spa, sauna, damp og wellness. Vi tager forbehold for vores kunders ønsker om diskretion og viser KUN de projekter, der er givet grønt lys for.

Helt overordnet kan DuoLine ApS daglige gøremål opdeles i 3 overlappende grene:

  1. Salg af wellness produkter til offentlige og private – herunder også kemi, doseringsanlæg, elektronik & styringer
  2. Rådgivende og udførende partner ved mere eller mindre komplekse byggeprojekter, hvor der kræves kendskab til pool, wellness- og spaanlæg. Se et udpluk af disse projekter ved at besøge vores reference site.
  3. Montering, servicering og reparation af bl.a. spa, pool, damp, sauna samt luft til vand varmepumper til opvarmning af pools og affugtning.

Læs mere om DuoLine ApS 

Vi har kontor, showroom og værksted i Billum

Det er også her, vores teknikere om montører kører ud fra. Vi indbyder alle til at kigge forbi for at få inspiration, råd og vejledning til projekter, som enten er i støbeskeen eller, som mangler wellness produkter til at give det sidste prik over i’et. I showroomet er der en live mulighed for at få gennemgået ALT (inden for vores produktrange) i teknik til vandbehandling og automatiske doseringssystemer, ligesom vi kan tilbyde gennemgang af sauna, sauna ovn, infrarød, dampbad og styring heraf.

Vi har sandfiltre, varmepumper, affugtere og materiale prøver til udstilling, ligesom du kan mærke komforten i vores udstillede udespa til private hjem og udlejningshuse. Er du på udkig efter vildmarksbade, kan du også få inspiration hos os.

Se vores projekter og referencer igennem og tag en tur ud til os på Vadehavsvej 1, 6852 Billum.