Saunum Saunaovn

Verdens mest avancerede sauna løsning

Unik teknologi & innovative løsninger. 

Saunum repræsenterer en unik generation af saunateknologi. Designet med største omhu og understøttet af avanceret videnskabelig forskning. Varm og kold luft fordeles jævnt i saunaen, så kroppens svedeproces bliver mere intens og effektivt og med meget mere velbehag.

saunum saunaovn logo
Saunum Premium saunaovn
Saunum cirkulation varme

Med Saunums patenterede luftblandingssystem fanges den ofte bidende damp, der stiger op under loftet og blander med kølig luft fra gulvoverfladen. Sammen ledes den nu bløde damp tilbage via salt ioner fra Himalaya saltkugler. Herved fordeles en mere jævn temperatur i rummet. Det bliver lettere at trække vejret, og oplevelsen er meget mere behagelig end ved konventionelle saunaovne.

Som følge af kontinuerlig cirkulation af varm og kold luft samt en konstant temperatur i saunaen, sker en intens og yderst behagelig svedproces.

Saunum Premium saunaovn saltioner

Luften beriges med salt ioner fra Himalaya saltkugler placeret i saunaovnens cirkulationssystem. Salt ionerne udsendes i den cirkulerende luft og når nemt hus og luftveje. Udover at rense luften øger salt ionerne lungekapaciteten, reducerer fysiske lidelser og fremmer sundere hud og søvn.

Den afslappende saunaoplevelse skabes ved hjælp af aromaterapi systemet, som blander sauna oliearomaer med dampen.

Saunum unik teknologi saunaovn
Vælg mellem fire eksklusive modeller
Saunum Base

Saunum Base & Base S

Saunum primary - Saunum unik teknologi saunaovn

Saunum Primary

Saunum Premium saunaovn

Saunum Premium

Saunum Luxury

Saunum Luxury

Fordelene ved saunaens intense varme er mange

Saunaen hører fortiden til… Ja! Men også nutiden, for der er flere fantastiske grunde til, at saunakonceptet er videreført igennem årtiers generationer. De sundhedsmæssige fordele viser via saunaens intense varme, der sørger for, at kroppen sveder giftstoffer og blodcirkulationen øges. Dette hjælper typisk til en højere forbrænding af kalorier, stimulering af de hvide blodlegemer og heraf en styrkelse af immunforsvaret. Pulsen og stofskiftet synes at forøges, blodkarrene åbnes, og blodet får frit løb i alle kroppens områder – især hænder og fødder. Er du stresset, vil et ophold i en sauna virke beroligende og hjælpe til en bedre nattesøvn!?

Hvilken sauna skal jeg vælge?

Den mest velkendte saunaform er den finske – derfor har vi i DuoLine bl.a. allieret os med en finsk leverandør, der er eksperter på udvikling og opbygning af saunaer – Se bare de flotte sauna huse fra Kirami. Herudover tilbyder vi også saunatønder med eller uden panoramavindue, saunahytter samt integrerede saunaløsninger fra andre veletablerede leverandører. Vi arbejder ofte med specialbyggeri af saunaløsninger, så du kan med tryghed kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller et specielt ønske for en kommende sauna – uanset om det er til et luksuriøst hjemmeprojekt, eller det er til spaafdeling i resort eller campingplads.

Gør dig gerne tanker om dine behov for:

  • Størrelse?
  • Hvor mange personer skal kunne bruge saunaen?
  • Saunaens placering – inde eller ude?
  • Form og materiale?
  • Indretning og kilde for opvarmning?

Få endnu bedre vilkår for helbredet ved at integrere infrarøde paneler.