Saunum Saunaovn

Verdens mest avancerede sauna løsning

Unik teknologi & innovative løsninger. 

Saunum repræsenterer en unik generation af saunateknologi. Designet med største omhu og understøttet af avanceret videnskabelig forskning. Varm og kold luft fordeles jævnt i saunaen, så kroppens svedeproces bliver mere intens og effektivt og med meget mere velbehag.

saunum saunaovn logo
Saunum cirkulation varme

Med Saunums patenterede luftblandingssystem fanges den ofte bidende damp, der stiger op under loftet og blander med kølig luft fra gulvoverfladen. Sammen ledes den nu bløde damp tilbage via salt ioner fra Himalaya saltkugler. Herved fordeles en mere jævn temperatur i rummet. Det bliver lettere at trække vejret, og oplevelsen er meget mere behagelig end ved konventionelle saunaovne.

Som følge af kontinuerlig cirkulation af varm og kold luft samt en konstant temperatur i saunaen, sker en intens og yderst behagelig svedproces.

Luften beriges med salt ioner fra Himalaya saltkugler placeret i saunaovnens cirkulationssystem. Salt ionerne udsendes i den cirkulerende luft og når nemt hus og luftveje. Udover at rense luften øger salt ionerne lungekapaciteten, reducerer fysiske lidelser og fremmer sundere hud og søvn.

Den afslappende saunaoplevelse skabes ved hjælp af aromaterapi systemet, som blander sauna oliearomaer med dampen.

Vælg mellem fire eksklusive modeller
Saunum Base

Saunum Base & Base S

Saunum primary

Saunum Primary

Saunum Premium

Saunum Premium

Saunum Luxury

Saunum Luxury