Udespa til sommerhus – Udviklet specifikt til udlejningshuse

En udespa til sommerhus skal helst opfylde specifikke krav. Derfor har vi valgt at forhandle udendørs spa modeller specialdesignet og udviklet med indflydelse fra danske sommerhusejere, udlejningsbureauer, service-teknikere og forhandlere. I udviklingen af disse spatyper har sikkerhed, brugervenlighed, økonomi, energioptimering, servicering ved lejeskift og meget mere været i fokus.

Læs mere om retningslinjerne her

Skulle der opstå spørgsmål til udespa eller reglement – Kontakt DuoLine

Er du på udkig efter et udespa eller et indespa til privat eller offentligt brug, har vi selvfølgelig også mulighed for at hjælpe.

En udespa er lig ultimativ luksus – både for krop, sjæl og humør

Et udendørs spabad (eller i daglig tale en udespa) er en virkelig fantastisk mulighed for at slappe helt og aldeles af. Kroppen slapper automatisk af, så snart den rammer det dejlige varme vand. Spændte muskler og stivhed nyder godt af cirkulations dyser og de forskellige massage muligheder. Derfor er det vigtigt, at der vurderes, hvilke behov for dyser, du har som bruger af spaen. Afslappede muskler kan give ro i sindet. Det faktum, at udespaen opstilles på udendørs areal betyder, at frisk luft og natur omkring kan bidrage til de sundhedsmæssige fordele. En investering i en udespa er en investering i velvære og et frirum fra stress og jag.

Hos DuoLine ApS finder du spabade både til privaten, til offentlig brug og ikke mindst de meget populære spabade til udlejningshuset. Vi fører et kæmpe udvalg i hver gruppe – indendørs, udendørs, svømmespa med videre. Er du i tvivl om, hvilken retning af spa, du skal bevæge dig hen, så fortvivl ej. Vi har eksperter, der er klar med rådgivning.

Stort flot showroom med udespa, pool og wellness til inspiration og læring

DuoLine har åbnet flot og stort showroom ved Vestkysten nær Blåvand. Her kan alle kigge forbi helt uforpligtende og lære alt om udespa. Vi ved, at det kan være overvældende at byde så stort et “mirakel” velkommen i hjemmet, og derfor vil det være nødvendigt med vejledning til brug, vedligehold, opstart, kemidosering og desinfektion. Vi har valgt at give dig en online guide for de mest stillede spørgsmål til brug før og efter køb af spaen.

Det specielle ved DuoLine er, at vores teknikere har teknisk kunnen og kan specialtilpasse vores udvalg af spa med bl.a. automatisk vandpåfyld, forenklede trykfunktioner eller andre automatiseringer, der gør hverdagen nemmere. (især, hvis du ikke kan tage ud til spaen, hver dag). Vores teknikere står til rådighed for uddybning.

Vi leverer jævnligt spa til vores kunder – se nogle af leverancerne under fanen SPA

DuoLine forhandler et stort udvalg af udendørs spabade

Uanset, hvilke behov du som bruger har til din udespa eller indespa, så kan vores dygtige spaeksperter hjælpe dig videre. Efter mange års erfaring i branchen, har vi udvalgt de lækreste modeller og kan stå inde for kvalitet og materiale. Vi repræsenterer bl.a. mærker som TreesseNorth Sea Spa og Passion Spas for private brugere, ligesom vi har specialdesignede Comfortana & MaXXwell Laidback modeller til udlejningshuse i samarbejde med både Wellmore og Welldana.

En tur i spabad er den ultimative wellness løsning. Nogle modeller billigere end andre. Det er vigtig for os i DuoLine, at de spabade, vi repræsenterer holder en høj standard. Derfor vil du KUN finde de bedste spabade hos os. Under hver spa model, er det muligt at se opbygning samt specifikationer.

Uanset model følger massage og cirkulation og for hver enkelt spa også et utal af forskellige fordele. Alle spa leveres som standard med et isolerende termocover.

Tid til at finde det rette udespa?

Vores spa eksperter står klar til at hjælpe dig på vej. Der er nemlig rigtig mange forskellige spa at vælge imellem. Det er vigtigt, som ved så mange andre produkter, at gøre dig tanker om, hvad spaen skal kunne for dig, og hvilken grad af vedligehold, du ønsker selv at varetage. Hvor ofte skal spaen bruges? Er det kun dig, familien og venner, eller har du i sinde at mange mennesker (f.eks. sommerhuslejere) skal gæste badet? Har du skavanker, du ønsker bestemte massagefunktioner skal afhjælpe? Og så videre…

North Sea udespa, Passion eller udespa til udlejningshus?

Alle vores repræsenterede udespa modeller har fordele, der giver rigtig god mening. North Sea Spa skiller sig ud fra mængden med deres lydløse rense-, varme-, cirkulations- og vandfontænesystem samt 5-lags isolering.

Passion Spa tilbyder en bred vifte af modeller, der matcher en hver (livs)stil. Hele 5 kollektioner: Pure, Signature, Exclusive, Modern og Sport & fitness. Alle spa med gennemført massage teknologi, der løsner musklerne fra top til tå.

Vores spa modeller til udlejningshuse er designet til stor udskiftning af badegæster og har fordele og kriterier, der gør det nemt for udlejningsbureauer og spaejere at vedligeholde spaen, mens gæsterne skal forholde sig minimalt til teknik.

Skal det være det helt store eller det lille intime spabad?

Vi har spabade beregnet fra 2 personer – se bl.a. Spa Bliss eller den romantiske Heart udespa og helt op til 7 personer som North Sea udespa Coast eller Passion Ecstatic. For du, der elsker motion med efterfølgende afslapning, kan et svømmespa være en kæmpe gevinst i hverdagen. Sport & fitness udespa kollektionen fra Passion Spas sætter træningsniveauet et ekstra gear op. Disse flotte og store udespa med swimmingpool gør det nemlig muligt at svømme træne hjemme på terrassen. River Swim Systemet består af fem store “svømme” jets, som er placeret ved siden af hinanden for at skabe en lind strøm af vand over hele spaens bredde. Sammen med Current Lift Technology sikres det, at du som svømmer bliver ved overfladen uanset intensiteten.

Prisen afhænger af størrelsen og kvaliteten på spabadet

Vi har spabade i flere prislejer, MEN afviger fra at føre markedets billigste modeller. Pris og kvalitet hænger nemlig sammen og derved vil en ultra-billig spa være på bekostning af spabads kvaliteten – både i materialer, komponenter, duelighed og komfort. Vi skal kunne stå inde for de spabad, vi sender ud af huset. Det kan vi med de udespa, der er repræsenteret hos os. Samtidig ønsker vi at kunne give den bedste service efterfølgende for de spa, vi repræsenterer.

Hvad med et spabad og de der iskolde temperaturer?

Et udendørs spabad er faktisk rarest, når lufttemperaturen nærmer sig nulpunktet og under. Vandtemperaturen justeres, så det passer til sæsonen, så det vil også være attraktivt resten af året. Oftest er 38 grader fordelagtigt. Vores spabade til udlejningshuse har indbygget frostsikring til de dage, hvor der ikke er udlejet ( med forbehold for forholdsregler, der kan gøre sig gældende i ekstremsituationer. Spørg endelig ind). Et udendørs er altså attraktivt året rundt og kan benyttes som familiehygge eller en stund af mere romantisk karakter. Frem med badedyr, de høje glas, pop en lækker flaske op og glid ned i de varme bobler. Men pas på… du kan hurtigt blive afhængig.

Spa materiale – interiør og eksteriør

Alt efter valg af model vil indsats bestå af et glasfiber- eller akrylkar omkranset af isolerende polyurethan og termoisolering, mens rammen kan være af komposit, PVC eller vedligeholdelsesfri Shurewood® samt rustfri stål mv. Se materiale og isoleringsgrad for hver enkelt spa model og mærke. Siddepladser og liggesæder er for majoriteten af de udvalgte spamodeller ergonomisk udformet.

Plejemidler, pleasure & ergonomiske løsninger til udespaen

Et udespa er en wellness investering for mange år, så derfor kan det betale sig at investere i løsninger, der gør det nemt at håndtere covers samt ind- og udstigning. DuoLine forhandler coverløftere for en mere ergonomisk effektiv løftning af dit cover. Derved undgår du skader fra vrid i ryggen. Ligeledes kan du her finde plejemidler til din spa og cover. Se mere her: Udespa tilbehør – Duoline ApS

Vedligehold af din udespa

En investering i nyt udespa kan rejse mange spørgsmål for, hvordan skal spabadet vedligeholdes, så du er sikret rent badevand og ekstra mange nydelses timer uden komplikationer? Vi har samlet de vigtigste spørgsmål fra vores kunder og parret dem med svar fra vores leverandør af spakemi og plejemidler: Guides til vedligehold af pool og spa – Duoline ApS

Finder du ikke svar på dine udfordringer her, er du velkommen til at kontakte vores team

Ikke klar til en udendørs spa med massagedyser – Måske er et vildmarksbad løsningen for dig?

DuoLine har allieret sig med stormestrene i finsk wellness – Kirami Oy. Det vil sige, at vi også tilbyder den mere enkle version af et udendørs bad – nemlig vildmarksbadet. Et absolut lige så populært alternativ til spabadet, men med mindre dyser og en anderledes oplevelse, der går hånd i hånd med naturbadet. Vores vildmarksbade er alle lavet af lækkert varmebehandlet træ og opvarmes af ekstern brændeovn. Alle vildmarksbade (og saunaer) fra Kirami er omhyggeligt håndbygget i Finland, og som de eneste i verden leveres de vejrbestandige marine aluminiumsovne med en indbygget magnesiumanode. Magnesiumanode stangen beskytter vildmarksbadets ovn fra erosion forårsaget af klor og havvand. Stangen kontrolleres og udskiftes årligt, hvilket er vigtigt for opretholdelse af produktgarantien. Det var et sidespor – tilbage til drømmen om et spabad!

Vores spabade viser et strømforbrug mellem 2500-2800 kW om året

Strømforbruget afhænger naturligvis af, hvor varmt du ønsker badevandet, og hvor meget spabadet bruges. North Sea Spa bruger f.eks. gennemsnitligt 8 kW pr. dag ved ca. 38 grader. Vores udlejningsspa er hurtige at varme op og rigtig godt isoleret, hvilket også betyder en del på elregningen.

Kontakt os og få et godt tilbud på din kommende udespa

Det er faktisk ikke så sjældent, at vi har spabad på tilbud. Følg med på vores hjemmeside, i nyhedsbrevet og vores sociale medier for at få det bedste tilbud hurtigst. Det er nemlig her, vi spreder nyheden om gode tilbud allerførst. Eller tag en snak med en af vores spabadskyndige sælgere, som helt sikkert kan hjælpe med fornuftige tilbud.

Måske har vi et spabad i udstillingen, der trænger til at komme ud og tjene sin pligt hos en familie. Når det sker, vil udstillingsspaen oftest komme på tilbud til en ret konkurrence dygtig pris. Kig forbi DuoLine’s Spa, Pool, Sauna og Wellness Showroom – Vadehavsvej 1, 6852 Billum og se, om vi har spaen for dig. Find rutevejledning her.