Plejemidler, pleasure & ergonomiske løsninger til udespa

Et udespa er en wellness investering for mange år, så derfor kan det betale sig at investere i løsninger, der gør det nemt at håndtere covers samt ind- og udstigning. DuoLine forhandler coverløftere for en mere ergonomisk effektiv løftning af dit cover. Derved undgår du skader fra vrid i ryggen. Ligeledes kan du her finde plejemidler til din spa og cover. Kontakt DuoLine hvis du har spørgsmål til udespa tilbehør.

En spa investering, inde som ude, gør underværker for krop og sind og medvirker øget interesse for din udlejningsbolig

Indendørs spa, udendørs spa eller måske “bare” et badekar?

Tilbyd boligen og din indre livsnyder luksus med en inde- eller en udespa. En holdbar investering for krop og sjæl, uanset om det er til privat brug eller til udlejningshuset. Er det bedre med badefornøjelser uden dyser og bobler, vil det gøre godt at læne sig tilbage og slappe af i badekarrets velduftende og varme vand.

Invitér familie og venner eller nyd roen helt alene 

Byder gæsterne sig, er det et pragtfuldt tiltag at invitere til et dyp i spaen. En udespa er den ultimative mulighed for en anderledes oplevelse og en hyggelig stund sammen med venner og familie. Er aftenen dømt til ren afslapning i en mere intim atmosfære, vil spaen indbyde til total afslapning med formstøbte sæder og fuld kropsmassage.

God isolering giver besparelse på elregningen

Overvej, hvor godt spaen er isoleret allerede inden, du investerer. Læg særligt mærke til, hvor længe spaen er om at varme op. Jo bedre isolering og jo mindre opvarmningstid, jo bedre. Har du solcelleanlæg, der i forvejen producerer el til forbrug, kan du med fordel koble udespaen på og derved spare ekstra på elregningen. Bemærk, at dit vand ikke må blive for varmt (Selvom det kan være dejligt). Temperaturen i en spa må aldrig overskride 40 C°. Varmegrader på mellem 38 C° og 40 C° regnes for sikre og er du gravid, så lad spaen holde sig under 38°C. Tænd først for spaen, når den skal bruges og sluk igen efter brug.

God hygiejne er lig færre kemikalier

Et andet sted at spare er ved udgifterne til kemi. Sørg for at gæsternes hygiejne er i top og rengøringen er i orden. Jo bedre hygiejne, jo nemmere er det at holde et bakteriefrit kar og en pH-værdi mellem 7 og 7,4. Hele kroppen vaskes grundigt inden spaen benyttes – også badetøj. Undgå at vandet kommer berøring af dyr, udendørs fodtøj og smitsomme sygdomme.

DuoLine’s stærke team af dygtige håndværkere er specialister i salg, udvikling og servicering af spa til privat brug og udlejningshuse og har ekspertisen til at guide dig hele vejen igennem fra tanke til installation, så du sikrer dig, at alt foregår efter gældende regler og krav.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb af spa – Kontakt DuoLine