Sauna er lig velvære

Vinterbadning eller en kold tur i baljen og så ind i sauna varmen. Regelmæssige saunabesøg kan være utrolig gavnligt for krop og velvære. DuoLine tilbyder flere saunaløsninger til inde og ude. Kombinér sauna med dampbad og skab en oase af wellness. Se mere her eller kontakt os, hvis dine tanker også omfatter infrarød sauna og biosauna.

Fordelene ved saunaens intense varme er mange

Saunaen hører fortiden til… Ja! Men også nutiden, for der er flere fantastiske grunde til, at saunakonceptet er videreført igennem årtiers generationer. De sundhedsmæssige fordele viser via saunaens intense varme, der sørger for, at kroppen sveder giftstoffer og blodcirkulationen øges. Dette hjælper typisk til en højere forbrænding af kalorier, stimulering af de hvide blodlegemer og heraf en styrkelse af immunforsvaret. Pulsen og stofskiftet synes at forøges, blodkarrene åbnes, og blodet får frit løb i alle kroppens områder – især hænder og fødder. Er du stresset, vil et ophold i en sauna virke beroligende og hjælpe til en bedre nattesøvn!?

Hvilken sauna skal jeg vælge?

Den mest velkendte saunaform er den finske – derfor har vi i DuoLine bl.a. allieret os med en finsk leverandør, der er eksperter på udvikling og opbygning af saunaer – Se bare de flotte sauna huse fra Kirami. Herudover tilbyder vi også saunatønder med eller uden panoramavindue, saunahytter samt integrerede saunaløsninger fra andre veletablerede leverandører. Vi arbejder ofte med specialbyggeri af saunaløsninger, så du kan med tryghed kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller et specielt ønske for en kommende sauna – uanset om det er til et luksuriøst hjemmeprojekt, eller det er til spaafdeling i resort eller campingplads.

Gør dig gerne tanker om dine behov for:

  • Størrelse?
  • Hvor mange personer skal kunne bruge saunaen?
  • Saunaens placering – inde eller ude?
  • Form og materiale?
  • Indretning og kilde for opvarmning?

Få endnu bedre vilkår for helbredet ved at integrere infrarøde paneler.