Træd et skridt ud af ræset og op i et dejlig varmt vildmarksbad

Et vildmarksbad er wellness til dig, der elsker naturen og det sociale udeliv. Nyd at kunne trække dig tilbage på alle tider af døgnet. Eller inviter familie og venner ned i det opvarmede kar.

Drømmer du om et vildmarksbad hjemme eller på fritidsgrunden, så kig i vores sortiment. Har du brug for assistance til at vælge dét vildmarksbad, der passer til dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt – Kontakt DuoLine

Kom tættere på den vilde natur tættere på med et vildmarksbad

Et vildmarksbad er, som navnet antyder, nemlig ideelt i naturhaven, på landet eller i sommerhuset. Det kendetegnende ved vildmarksbadet er, at det oftest er beklædt med træ, og så opvarmes der modsat udespaen med en brænde-, el- eller gasovn. Vi har blandt kigget til Finland for at finde de bedste og mest originale vildmarksbade til vores danske marked. Mest fordi, de bare kan noget med den vilde natur i Finland, men også fordi de produkter, de leverer er af virkelig god kvalitet.

Det er muligt at få vildmarkskar med eller uden polyethylen på indersiden. Vi har valgt ikke at have et kar af rent træ i vores webshop, da vi vurderer, at rengøringen er nemmest med kar, hvor der er en aftørringsvenlig inderside. Det er bedst for hygiejnen. Ønsker du alligevel et træ kar, så kontakt os… for det kan godt skaffes. Begge typer kar er meget naturlige af udseende og uanset inderside, går de let i ét med naturen. Især, hvis der vælges en træsort, der med tiden får en flot patina.

Et vildmarksbad kan bruges af alle

Faktisk er vildmarksbadet, lige som spabadet, den perfekte mulighed til at nyde en rolig stund alene eller sammen med familie og venner. Det varme vand virker afslappende og kan lindre smerter. Især ved vintertide kan skiftet fra den kolde luft til den varme balje gøre underværker for humøret og velværen. Udover det, så vil det i de rigtige settings også berolige kroppen og være en god optakt til en dyb og rolig nattesøvn.