Swimmingpool – til indendørs og udendørs

Plus alt det, der gør livet nemmere som pool ejer!

Skræddersy dit swimmingpool og wellness miljø med tanke for udformning og materialer …eller vælg en af vores faste pool varianter. DuoLine ApS repræsenterer de bassinvarianter, der skal til at opfylde dine pool tanker efter ønske og behov – også selvom dine idéer rækker ud over de faste rammer.

Som pool ejer er det godt at være forkant med vedligehold, opvarmning, sikkerhed og rengøring. Vi har selvfølgelig også den kemi, der hører sig til – find gode råd og kemi i vores webshop

Undgå varmetab og generende skidt og insekter i vandet med at pool cover eller tag og lade robotbundsugeren klare det hårde arbejde, mens du slapper af.

Vi hjælper dig med at komme i mål – Kontakt os

Skyd projekt swimmingpool sikkert i gang

Den private swimmingpool vinder frem hos mange i den her tid. Især når vejret viser sig fra sit smukkeste, har flere fået glæde af en nedgravet udendørspool i haven eller på sommerhusgrunden. Andre har investeret i flotte indendørs pools, så de sikrer en potentiel større interesse og derved økonomisk gevinst ved udlejning til ferie- og badehungrende gæster. Faktisk oplever vi hos DuoLine, at en tiltagende mængde nye sommerhuse allerede har fået tænkt en swimmingpool til ferien ind i plantegningerne.

Hvad enten det så er fritstående eller nedgravede pools – indendørs som udendørs, eller om det er faste varianter eller et bassin tænkt ud fra fri idé, er projekt swimmingpool en af de mest kostbare og arbejdskrævende installationer. Når det er sagt, kan I have glæde af den i mange år fremover.

Se udvalg af færdigstøbte bassiner

Værd at tænke over inden du går i gang med pool til dig selv og andre badegæster

Hvilken type pool skal du vælge? Stål, beton, glasfiber mv. materialerne kan være mange og kvaliteterne også. Der kan være fordele og ulemper i alle. Typen, du skal vælge, afhænger af behov, pengepung og smag. Tænk på form, størrelse og dybde, og hvad siger egentlig loven om swimmingpool i dit område? DuoLine samarbejder med danske Scandi-roc og repræsenterer et stort og flot kvalitets udvalg af kant- og terrassefliser, der sætter en endelig prik over i’et, når det kommer til miljø og indretning.

Bliv inspireret af de mange flotte og livagtige folier

Vores dygtige mandskab hos DuoLine udvikler spa, pool, sauna og wellness områder til private, offentlige svømmehaller, campingpladser og resorts. Vi har altså stor erfaring med at hjælpe kommende pool ejere fra tanke til virkelighed. Se eller gense udvalgte pool projekter i vores referencer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis også vi skal hjælpe dig – Kontakt DuoLine