Hvilket måleudstyr skal der bruges, når man har pool og spa?

Hvilket måleudstyr, skal der til, når man har swimmingpool eller udespa? For at finde den rette vandbalance i badevandet, er det nemlig utroligt vigtigt at måle og overvåge vandets værdier. I sær i den travle badesæson.

Uden denne vigtige viden, er der svært at vide, hvordan vandet skal behandles, så vandet er rent og ikke mindst sikkert at bade i. Alt hvad du skal bruge til korrekt måling finder du i vores brede udvalg.

Måleudstyr til private og professionelle

Uanset om det er til privat eller professionelt brug, kan der her vælges både digitale pool testere og test-kit.

DuoLine hjælper og rådgiver ved håndtering af udstyr. Vi har udvalgt de produkter, vi kan stå 100% inde for.

Kontakt os ved spørgsmål

Vandbehandling – Har du husket at tjekke vandets kvalitet?

Få fingre i den rigtige vandbehandling til at sikre den bedste vandkvalitet i din spa eller pool. God hygiejne og vandets klarhed er nemlig altafgørende for den gode badeoplevelse. Hos DuoLine sælges de bedste kemi og plejemidler til pool og spa, så du er sikret den bedste vandpleje! Behovet for kemi dosering og pleje er forskelligt fra pool til spa, så det er vigtigt at få vejledning til, hvordan du får den bedste vandkvalitet. Ved du allerede, hvordan vandet i din pool eller spa skal behandles, så find din kemi og pleje her. Find her de vigtigste produkter til rengøring og vandbehandling i din spa eller pool.

Måleudstyr & kemikontrol er en stor del af den gode vandbehandling

Måleudstyr og kemikontrol er væsentlig for at optimere vandets niveauer og derved opnå den bedste vandkvalitet for alle vand-glade badegæster. DuoLine forhandler de populære og utrolig effektive automatiske vandbehandlingssystemer ASIN AQUA samt saltgeneratorer i samarbejde med Aseko. Behovet for kemi dosering og pleje er forskelligt fra pool til spa, så det er vigtigt at få vejledning til, hvordan du får den bedste vandkvalitet.

Har du spørgsmål til kemi og dosering, er du velkommen til at kontakte os

Har du brug for vejledning til vedligehold af vandet i din spa eller pool?

I tvivl om vedligeholdelse af din spa eller pool? Fortvivl ikke – vi har samlet de mest stillede spørgsmål i en lille guide.