Dampende bade og dufte til krop, sind og sjæl

Damp er et must have i en verden af wellness. Forvild dig ind i en tåge af velduftende, varm damp og nyd godt af de mange positive virkninger. Et dampbad kan hjælpe med at åbne dine porrer, så din hud bliver renset i dybden. Den våde varme forbedrer blodgennemstrømningen og fremmer frigivelsen af hudens toksiner. Hoster du, vil et dampbad kunne lindre symptomerne, ligesom astma og luftvejsinfektioner har godt af virkningen.

For over 1000 år siden opdagede vores forfædre fordelene ved at bade under dampende forhold – forløsninger for krop, sind og sjæl. Ved at tilknytte koncentrationer af æteriske og naturlige urter (som lavendel, citron eller pebermynte) kan du spæde yderligere positive effekter til din wellness oplevelse.

Ingen wellness uden dampbad

Dampbad, kabiner, moduler, generatorer & æteriske olier – Komplet velvære med blid damp

Læn dig tilbage i et dampbad og lad den lune og fugtige luft åbne og rense hudens porer. Mærk blodet strømme lettere rundt og få renset kroppen for de toksiner, der medgiver træthed og andre helbredsmæssige komplikationer. Fordelene ved komplet velvære med blid damp er mange. Har du astma eller åndedrætsproblemer kan et besøg i dampbad være med til at lindre dine symptomer.

Flotte, stilistiske og enkle elementer lader dig skabe rum i rum med brusenicher og isbad. Kombiner forskellige moduler og skab en atmosfære af velvære. Der er rig mulighed for at lege med former og farve. Giv rummet en aromatisk oplevelse, der rammer krop og sjæl.

DuoLine bygger og forhandler dampkabiner, moduler og dampgeneratorer i samarbejde med Harvia dampbads løsninger til private, hoteller, svømmehaller og wellness centre. Har du et unikt projekt i tankerne, er du velkommen til at kontakte – Kontakt DuoLine