Flotte kant- og terrassefliser til dit pool projekt

DuoLine tilbyder et flot og bredt udvalg af kant- og terrassefliser i rå skandinavisk stil eller med toner af varm middelhavsatmosfære til din pool, så du kan udleve drømmen om en oase med swimmingpool i haven. Kantfliser er ikke kun et æstetisk valg, men også et praktisk. Fliserne beskytter poolens kant mod slid og skader og er med til at sikre godt fodfæste til og fra vandet. Ved valg af fliser, skaber du personligt udtryk og stemning mange år frem i tiden.

Uanset om formen er rund, firkantet, aflang eller oval, så kan vi hjælpe dig med at finde fliser til at skabe det bedste miljø omkring din swimmingpool. Vi leverer til projekter – både indendørs og udendørs og hjælper med montering og rådgivning.

Pakkeløsning eller eget pool design?

Webshoppen råder over et udvalg af sten og fliser via pakkeløsning. Vi kan også hjælpe, hvis din pool ikke matcher bestemte mål. Mangler du rådgivning til valg af fliser, montering og monterings materiale – Kontakt DuoLine

Kant- og terrassefliser med fra rå natur i nordisk design

DuoLine forhandler kant- og terrassefliser i samarbejde med Scandi-Roc. Dansk sten design, der virkelig har fanget den rå nordiske stil. Med øje for detaljen designer og producerer de serier af specialfliser til swimmingpools og terrasser.

Giv din swimmingpool “kant” med en af fire fliseserier

Natura: Natura serien er indbegrebet af rå nordisk design, skåret ud af naturstensblokke. Se Natura.

Ceramica: Unik “high-end” serie af keramiske kantfliser og terrassefliser, special udviklet til udvendig brug. Se Ceramica.

Rustica: Råt og rustikt kendetegner denne serie af håndlavede betonfliser. Se Rustica.

Olympia: Sydlandsk charme med varme lyse toner og silkeblød overflade. Specialstøbte fliser, der bringer duften af middelhavet lidt tættere på. Se Olympia.

 

Læs mere om Scandi-roc