Din helt egen oase med udesauna i baghaven

Bygger du dit helt eget paradis i baghaven eller ved sommerhuset, hvorfor så ikke også inkludere en udesauna oplevelse, der styrker krop og sjæl? Vores sauna tønder, hytter og huse er utrolig populære og passer flot ind i enhver stil.

Vores udesauna har sin oprindelse i Finland eller de baltiske lande, hvor sauna kulturen i generationer har været omfattende. En slags “tør” bad eller svedehytte, hvor fordelene ved en grundig udrensning eller overdreven svedproces har været vigtig.

Fordelene ved en tur i sauna mange! Hygiejne, helbred, social samvær i intime omgivelser. Videnskaben taler et tydeligt sprog og det er påvist, at sauna gang har positiv effekt på muskel og ledsmerter, forbrænding, hjerte, puls og blodtryk samt immunforsvaret.

Hvilken udendørs sauna skal jeg vælge?

Vi har lyttet til vores kunders efterspørgsel og har derfor tænkt i kvalitet, velvære og udsigtsmuligheder. Alle vores udendørs sauna enten har eller tilbydes med store glaspartier – uanset om du er til hus eller tønde.

De flotte FinVision sauna huse fra Kirami kan stå smukt alene eller modulopbygges for at få en eksklusiv helhedsoplevelse. Vi har vist omklædningsmodulet her på sitet, men kan også levere annex med udebrus eller lounge.

Saunatønderne har også adskillige muligheder alt efter ønske og behov. Fra den lille hyggelige tønde til den store (og stadig hyggelige) med panorama vindue, omklædningsrum og terrasse.

Det er helt op til dig, men vi er selvfølgelig behjælpelig ved tvivlsspørgsmål – Kontakt DuoLine

 

Udesauna i form af sauna hus eller sauna tønde

Overalt i Danmark skyder muligheder for udesauna op. Det er der en rigtig god grund til, for danskerne har virkelig taget fordelene ved et koldt gys i vand efterfulgt af en dejlig varm svedetur i sauna til sig. Et regelmæssigt besøg i en sauna betyder flere sundhedsmæssige fordele.

Udendørs sauna huse fra finske Kirami

Hos DuoLine har vi vendt blikket mod de lande, der virkelig har gjort saunaen til deres nationalsport – nemlig Finland og de baltiske lande. Derved kan vi i dag repræsentere Kirami’s eksklusive saunahuse – FinVision Original og Nordic Misty til små eller større grupper. Hver sauna kan modul opbygges, så lounge, udebrus og omklædningsrum nemt kan tilkobles uden at gå på kompromis med udseende. Modul opbygningen kan give det smukkeste sauna og vildmarks miljø i haven eller på naturgrunden ved sommerhuset.

Sauna husenes ydre vægge består af rustikke finske nåletræs planker behandlet til at klare selv de mest stride vejrforhold, mens den indre kerne er lavet af asp thermowood. Integreret LED belysning sørger for en utrolig rolig og hyggelig atmosfære.

Sauna tønder fra VMS Timber i Letland

Flotte og virkelig populære sauna tønder i flere længder, hvor det er muligt selv at bestemme om der skal være terrasse, omklædning eller basis sauna rum. Hvis der skal være ekstra kig til dyre og planteliv, kan sauna tønden leveres med et panoramavindue. En sauna tønde fra VMS produceret i den holdbare Thermowood, lader med tiden tønden få den smukkeste naturlige patina. Thermowood er varmebehandlet og naturligt materiale i et design, der emmer af nordlig æstetik og kvalitet. Termisk modifikation bevarer skønheden i træ, som ændres naturligt med kun varme og damp. Træet har uovertruffen holdbarhed og stabilitet – selv under ustabile vejrforhold. Termisk modificeret træ er bygget til at modstå alle vejrforhold i op til 25 år.

Sauna tønderne kan special tilpasses med specifikke muligheder for LED belysning, vinduer, varmekilde mv.

 

Vi hjælper, hvis du har tvivlsspørgsmål – Kontakt DuoLine