Lykken er en spa oplevelse – indespa som udespa

Spa og bad til en hver lejlighed. Hvilken spa skal du vælge? DuoLine har gode løsninger til både private, udlejning og offentligt erhverv. Alle spa er brugervenlige med guides til optimal vandbehandling. Se her vores kæmpe online showroom af forskellige spa – indendørs som udendørs inkl. de modeller, der passer til udlejningshuset. Vi står altid til rådighed for spørgsmål – Kontakt os

En spa investering, indespa som udespa, gør underværker for krop og sind og medvirker øget interesse for din udlejningsbolig

Indendørs spa, udendørs spa eller måske “bare” et badekar?

Spa og bad er den ekstra luksus i hverdagen. Tilbyd boligen og din indre livsnyder luksus med en inde- eller en udespa. En holdbar investering for krop og sjæl, uanset om det er til privat brug eller til udlejningshuset. Er det bedre med badefornøjelser uden dyser og bobler, vil det gøre godt at læne sig tilbage og slappe af i badekarrets velduftende og varme vand. Vi forhandler udespa fra blandt andet Passion Spas i Holland og Norske North Sea Spas, der er geniale til privat brug, ligesom vi tilbyder udespa special designet til brug i udlejningshuse, hvor mange gæster spaen i løbet af deres ferie.

Invitér familie og venner eller nyd roen helt alene 

En udendørs spa kan bruges i alle sæsoner – hele året rundt. Byder gæsterne sig, er det et pragtfuldt tiltag at invitere til et dyp i spaen. En udendørs spa er den ultimative mulighed for en anderledes oplevelse og en hyggelig stund sammen med venner og familie. Er aftenen dømt til ren afslapning i en mere intim atmosfære, vil spaen indbyde til total afslapning med formstøbte sæder og fuld kropsmassage. Det er sjældent af finde en mere afslappende event end et spaophold, så se spaen som en fantastisk tilføjelse til dit eget hjem eller til sommerhuset. Det giver for alvor muligheden for at sænke skuldrene efter en lang arbejdsdag.

God isolering giver besparelse på elregningen

Overvej, hvor godt spaen er isoleret allerede inden, du investerer. Læg særligt mærke til, hvor længe spaen er om at varme op. Jo bedre isolering og jo mindre opvarmningstid, jo bedre. Har du solcelleanlæg, der i forvejen producerer el til forbrug, kan du med fordel koble udespaen på og derved spare ekstra på elregningen. Bemærk, at dit vand ikke må blive for varmt (Selvom det kan være dejligt). Temperaturen i en spa må aldrig overskride 40 C°. Varmegrader på mellem 38 C° og 40 C° regnes for sikre og er du gravid, så lad spaen holde sig under 38°C. Tænd først for spaen, når den skal bruges og sluk igen efter brug.

God hygiejne i spaen er lig færre kemikalier

Et andet sted at spare er ved udgifterne til kemi. Sørg for at gæsternes hygiejne er i top og rengøringen er i orden. Jo bedre hygiejne, jo nemmere er det at holde et bakteriefrit kar og en pH-værdi mellem 7 og 7,4. Hele kroppen vaskes grundigt inden spaen benyttes – også badetøj. Undgå at vandet kommer berøring af dyr, udendørs fodtøj og smitsomme sygdomme.

DuoLine’s stærke team af dygtige håndværkere er specialister i salg, udvikling og servicering af inde- og udespa til både privat brug og udlejningshuse og har ekspertisen til at guide dig hele vejen igennem fra tanke til installation, så du sikrer dig, at alt foregår efter gældende regler og krav.

DuoLine har haft fingrene i vand siden 1999 – og forhandler i dag KUN udendørs spabade, vi kan stå 100% inde for.

Siden 1999 har vi solgt og serviceret spa til både indendørs og udendørs. Vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør og kan tilbyde god og betryggende vejledning, uanset hvilken spaløsning, du vælger. Vi arbejder også med spa til offentlige institutioner, svømmehaller, resort og campingpladser. Uanset endestation kan du være sikker på, at kun spamodeller af kvalitet forlader matriklen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb af spa – Kontakt DuoLine